luni, 20 mai 2019

Echipamente pentru formarea unei imprimerii

SOLARCO Easymatic Semiautomat 18 & 23 :


Mașina Easymatic 18 & 23 este un echipament cu care se  pot realiza ușor cutii, despărțitori și decupaje din carton ondulat. Setările se pot face rapid și pe o suprafata mica de producție se pot realiza intr-o singură trecere decupări, tăieri (longitudinale și transversale) și biguiri. EASYMATIC este echipat cu o masă de alimentare manuală și are posibilitatea de a adăuga o secțiune suplimentară de tăiere cu matrițe, versiunea EASYMATIC DC. Ambele versiuni sunt disponibile pentru a se potrivi la lățimea colilor de 1,8 m și 2,3 m.

CUSHION PACK 430 S2i :

CUSHION PACK 430 S2i  este o masină table-top ecologică si super-eficientă din punct de vedere energetic. Mașina de reciclare a ambalajelor tip CP 430 S2i nu numai că transforma o cutie de carton în umplutura pentru ambalaje  din cutiile de carton vechi si folosite, dar noul său design dezvoltă în mod consecvent un concept ecologic de bază. De exemplu, corpul CP 430 S2i este alcătuit din materii prime de 70% durabile (plăci laminate - placaj și panouri din MDF), iar mașina este produsă exclusiv din resurse regenerabile de energie . 

Multigraf Vacuum Belt Feeder 375 / 460 :

 

Gama de sisteme de alimentare Multigraf este un sistem universal de alimentare coli de hârtie care poate alimenta o gamă largă de coli dintr-un teanc într-o altă mașină. Alimentatorul utilizează tehnologia curelei cu  vacuum și controlul cuțitului de aer pentru o separare perfectă a foilor. Nu este nevoie de o pompă suplimentară. Aceasta oferă o emisie mai mică de zgomot într-un mediu de cameră tipărit. Dimensiunea maximă a foii este de 375 x 650 mm sau 460x460 mm. Dispozitivul de alimentare este livrat standard cu un detector de coli duble cu ultrasunete. Opțional se poate livra cu o bază cu înălțime reglabilă.

FKS PrintBind KB-4000 PUR :

 

 Firma FKS din Germania a lansat in 2016 noua masina de brosat cu poliuretana, KB-4000 PUR. Modelul anterior, FKS KB-2000 PUR, cu cele aprox. 1.000 de unitati vândute a stabilit deja un standard in categoria de echipamente de brosat din care face parte.  Noua masina de brosat PUR datorita productivitatii sale ridicate si a costurilor reduse a devenit un reper absolut în aceasta categorie de echipamente. Tehnica de prindere a blocului de carte si modul complet automat ofera o viteza de 200 de cicluri pe ora.

 

Kobra Cyclone + Compactor C-500 : 

 

Distrugator de documente capacitate industriala pana la 500 coli o data, prevazut cu un sistem inovativ de turbina ce genereaza o presiune inalta combinata cu viteza de rotatie mare a cutitelor. Capacitate de tocare pana la 500 coli A4 (70g), toaca deamenea carton, cutii de carton, CD, DVD, Floppy disc, Credit Card, aluminiu si sticle de plastic. Roti pentru transport incluse, sac de 400l. 

 

DUPLO 600i Booklet System : 

 
Sistemul de executat brosuri DUPLO 600i combina liniile robuste ale unui sistem mare de executat brosuri, cu caracteristici exclusive, cum ar fi formatul A4 Landscape. Sistemul 600i Booklet System ofera o combinatie unica între colatoarele inteligente de mare viteza DSC-10/60i si unitatea DBM-600 Bookletmaker, respectiv unitatea optionala de taiere DBM 600T. Sistemul necesita interventia minima operatorului si ofera un PC controller optimizat, asigurând astfel o productivitate extrem de ridicata.

 

IDEAL 5255 : 

 
Ghilotinele Ideal sunt recomandate pentru taieri de mare precizie a hârtiei, cartonului. Ghilotina electrica IDEAL 5255 are o lungime de taiere de 52 cm, actionarea cutitului este electrica, presarea hârtiei este automata, reglajul se face cu ajutorul panoului electronic si are un sistem de protectie cu clapeta. Dotarea standard este cu stand de lucru si raft de depozitare sub ghilotina.

  

Printer date variabile EmwiJet HP :

 

  Sistemele EMWIJET HP sunt sisteme complete de alimentare și imprimare pentru personalizarea cu jet de cerneală a colilor, etichetelor, biletelor, plicurilor, pliantelor, retetelor, cutiilor deschise, adezivilor, etc. Aceste echipamente pot utiliza sisteme de alimentare cu vacuum sau cu fricțiune; de mare capacitate sau cu alimentare continuă sau distanțată. Pot utiliza transportoare cu bandă motorizată cu bandă de cauciuc normală sau cu vid, pentru transportul obiectelor ce urmeaza a fi imprimate.

    EMWIJET HP utilizează imprimantele Hewlett Packard TIJ2.5 cu tehnologie inkjet și modulele acestora de tipărire. Utilizează software complet de tipărire cu jet de cerneală pentru toate aplicațiile și gestionează bazele de date. Echipamentele pot fi echipate cu module optionale de uscare UV si / sau uscare IR.    Deasemenea pot avea sisteme opționale de potrivire / comandă a camerelor cu module divergente.
    Primirea poate fi cu tavă fixă ​​înclinată, ajutată de un sistem de suflare a aerului pentru separarea colilor (obiectelor) sau unitate de primire de mare capacitate (high pile stacker).

 Duplo IFS : 

 

Sistemul de faltuire integrat  DUPLO IFS este o gamă de 4 module special construit pentru a extinde capacitățile inline ale echipamentului DC-446, DC-646 și DC-746. Pe lângă caracteristicile existente de tăiere biguire și perforare, utilizatorul poate acum finaliza complet diferite aplicații printate la offset sau tipar digital, cum ar fi carti de vizita pliate, felicitari, coperti CD, brosuri si cataloage

Stago ESM 20A : 

 

    Dispozitivul de rotunjit colturi Stago ESM 20A este o mașină CU ACTIONARE ELECTRICA de rotunjit colturi sau tăieri drepte și unghiulare extrem de robusta. Un rezultat perfect al tăierii se realizează prin interacțiunea uneltelor de tăiat cu tăiere precisă, substituibile, călite, din oțel de înaltă calitate, cu ghidaje și opritoare foarte precise. Perfect pentru a finisa cărți de vizită, cărți de joc, calendare, broșuri etc., un design individual și profesional. Pe lângă hârtie pot fi prelucrate si alte materiale, cum ar fi: carton, textile, piele, materiale plastice și metale ușoare.

GRAFCUT LC-180 : 

 

În echipamentul standard materialul este împins prin matrita confectionata din otel cu ajutorul unui piston hidraulic (forma matritei variaza în functie de forma finala a produsului).
Masina este echipata cu brate pentru pozitionarea hârtiei, precum si cu bariere fotocelulare de siguranta. Acestea opresc automat masina in cazul in care operatorul aseaza sau scoate materialul cu mana. 
Deseurile de hartie ajung automat în cutia de primire a deseurilor iar etichetele sunt împinse prin matrita la recipientul de primire.
Atunci când se foloseste dispozitivul optional de contrapresa, materialul este plasat în fata matritei si când materialul ajunge la marginea stantei va fi impins de cilindrul pneumatic inainte de taiere. Acest lucru reduce puterea maxima a masinii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Instrumente pentru ajustarea imaginilor

 Imaginile rastru , sau bitmap sunt stocate într-un computer sub formă de rețea de elemente de imagine sau pixeli. Acești pixeli conțin inf...